Arboga BeerPack

Svävande ryggsäck ska garantera oskummad öl

maj
23

Arboga bryggeri har samarbetat med det amerikanska företaget Lightning Packs för att skapa världens första ölryggsäck med anti-skakteknik. Ryggsäcken har en stabiliseringsfunktion som gör att den ”svävar” och därmed reducerar skakningar rejält.

Lightning Packs har utvecklat tekniken bakom ryggsäcken och tidigare lanserat en ryggsäck som kallas HoverGlide. Det som utmärker den nya ryggsäcken, som går under namnet Arboga BeerPack, är att denna dessutom har en inbyggd kyldel kapabel att hålla sex 50 cl-öl kylda.

Vi brygger öl för att förgylla tillvaron efter en lång dag ute i skog och mark. Problemet är att när man bär öl i ryggsäcken blir den skummad och ljummen. Och vem känner inte igen frustrationen och besvikelsen av att en öl exploderar i ansiktet på en när man känt att man gjort sig förtjänt av den? Det är slut med det nu.
– Marcus Friari, Brand Manager Swedish Brands på Galatea.

Arboga BeerPack ska dessutom minska belastningen på rygg och nacke med upp till 86 procent vid vandring. Ryggsäcken är vattenresistent och har 30 liters kapacitet.

Eftersom att tekniken är ny (och gissningsvis dyr) samt att ryggsäcken endast tillverkats i begränsad upplaga får du vara beredd att betala för ett lägga vantarna på (och ölen i) ett exemplar. Arboga BeerPack kostar nämligen hela 6 995 kronor, exklusive frakt.

Vill du läsa mer eller köpa ett exemplar? Besök då www.arbogabeerpack.com.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se