Starbucks-mugg i Game of Thrones gör folk hysteriska

maj
7

Succéserien Game of thrones är inne på sin sista säsong. Varje avsnitt blir enormt omtalat och debatterat på nätet. Men få hade nog kunnat ana att den stora diskussionen om det senaste avsnittet skulle kretsa kring en kaffemugg från Starbucks.

Uppmärksamma tittare såg nämligen att en Starbucks-mugg har råkat glömmas kvar på ett bord i en av scenerna. Muggen syns bara i ett kort ögonblick, men misstaget har gjort folk rent ut sagt hysteriska.

Är det en genial PR-kampanj från Starbucks? Vissa verkar tro det. En mer trolig förklaring är dock att någon av skådespelarna i scenen har druckit kaffe ur muggen och att den sedan helt enkelt missats att plockas bort.

Och misstag som detta kan hända. I den bästa av världar upptäcks missen redan vid inspelningen och annars i redigeringen. Men sannolikt har allas fokus legat på skådespelarnas insatser och inte på bordet i hörnet.

Nej, detta lär inte vara en PR-kampanj från Starbucks. Men kaffegiganten var ändå snabba att kommentera det inträffade:

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼