Hit the road med Marshalls portabla högtalarserie

maj
7

Svenska Zound industries (företaget bakom Marshall-högtalarna) fortsätter att pumpa ut produkter. I dag lanserar de kampanjen Hit the road för att marknadsföra sina nya portabla bluetooth-högtalare.

Med portabla så menar man att högtalarna är batteridrivna och därför går att ta med sig ut för att spela musik även där vägguttagen är utom räckhåll.

Den portabla produktserien består av tre högtalarmodeller. En av dem är Kilburn II, som vi recenserade förra sommaren. Den får nu sällskap av minstingen Stockwell II och den bastanta värstingmodellen Tufton.

Lång batteritid och dubbla högtalare

Gemensamt för alla tre modeller är att de har över 20 timmars batteritid. De har även högtalare både fram och bak, så musiken ska låta bra från alla håll. Alla modeller kan kopplas mot bluetoothenheter via Bluetooth 5.0 aptX. Högtalarna är dessutom vattentåliga, så det gör inget om det skulle skvätta vatten eller regna på dem. Men blanda inte ihop detta med vattentät, det går alltså inte att simma med högtalarna eller lyssna på musik under vattnet (varför man nu skulle vilja göra det).

Så här beskrivs de tre Hit the road-högtalarna i ett pressmeddelande från Marshall:

Stockwell II

Denna kompakta, portabla högtalare har Bluetooth 5.0 och är som byggd för ett liv på vägarna. Trots sin blygsamma storlek erbjuder Stockwell II ett kraftfullt och klart multidirektionellt ljud. Dess turnékompatibla utformning med utsida i silikon och vattentålighet enligt IPX4-klassificeringen gör den extremt robust och hållbar. Stockwell II har en powerbank-funktion som gör att du kan ladda dina enheter medan du är på resande fot samt snabbladdningskapacitet. Tjugo minuter ger dig 6 timmars speltid i portabelt läge. Ta den med dig vart vägen än leder.

Kilburn II

Ge dig ut på vägarna med Kilburn II. Denna helhjärtade hjälte låter sig inte begränsas av sladdar och erbjuder ett multidirektionellt ljud större än livet självt. Hållbar, vattentålig design (IPX2) gör den extremt robust och slitstark. Ladda Kilburn II på ett ögonblick. Tjugo minuter ger dig 3 timmars speltid i portabelt läge. Kilburn II klarar även de längsta dagarna på vägarna.

Tufton

Tufton, den mäktigaste portabla högtalaren från Marshall och en av de största på hemelektronikmarknaden tar din show ut på vägarna. Den här storslagna högtalaren erbjuder Bluetooth 5.0 och använder sig av en Blumlein Stereo Sound-konstruktion för en multidirektionell ljudupplevelse som sveper in dig i din musik, inomhus som utomhus. Högtalaren är IPX2-graderad med spolmonterade hörnbeslag som gör den robust och redo för vägarna. Ladda Tufton på ett ögonblick. Tjugo minuter ger dig 4 timmars speltid i portabelt läge. Tufton är högtalarnas Behemot, stor nog att underhålla ditt hem såväl som en hel park.

Ett recensionsexemplar av Tufton har precis skickats till oss, så räkna alltså med en recension av denna högtalare inom kort.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼