Skärmen på Samsung Galaxy Fold verkar inte hålla

apr
24

Galaxy Fold är sannolikt en av de allra märkligaste telefonerna som världen skådat på länge. Mobilen, som egentligen mest ser ut som ett koncept, har en vikbar skärm och kommer att kosta drygt 22 000 kronor vid lansering. Men nu har Samsung stött på problem.

Man har skickat ut ett antal exemplar till diverse testpersoner (men inte till oss…) för att få till recensioner i samband med lanseringen. Men nu har flera av testpersonerna rapporterat att deras exemplar har gått sönder.

Det verkar vara skärmen som inte håller måttet. Redan efter ett par dagar har skärmarna börjat flimra eller helt lägga av. Vissa testpiloter har försökt dra av den skyddsfilm som sitter på skärmen, men det har visat sig vara en riktigt dålig idé. Utan den skyddsfilmen blir skärmen visst ännu mer känslig och riskerar att gå sönder.

Nu har Samsung valt att skjuta på det planerade lanseringsdatumet, som var satt till den 3 maj i Sverige. När lanseringen kan komma att ske återstår än så länge att se, men det är uppenbart att Galaxy Fold inte är redo för lansering ännu.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼