Urbanista Stockholm är ett par helt trådlösa hörlurar

apr
19

Uppdatering: Läs vår recension av Urbanista Stockholm.

Hörlurar med sladd är snart helt ett minne blott. Trenden just nu är att ha så få kablar som möjligt. Och det kanske hetaste på hörlursmarknaden är att lansera true wireless-hörlurar, alltså kompakta hörlurar helt utan sladdar.

Apples Airpods är nog det mest kända exemplet, men det finns flera alternativ. Det senaste tillskottet på marknaden kommer från svenska Urbanista och heter Stockholm.

Denna modell kommer lastad med en design som i mångt och mycket påminner om Apples Airpods, även om man ser tydliga skillnader modellerna emellan. Urbanista Stockholm kan styras med touchkontroller eller via telefonens röstassistent och är kompatibla med både Android och iOS.

Hörlurarna har 3,5 timmars batteritid och kan laddas upp tre gånger i det medföljande etuiet för en sammanlagt batteritid på 14 timmar. Stockholm finns i tre färger. För detta får man betala ca 900 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se