Från och med i år kan du betala med Swish när du köper Majblommor.

Nu kan du köpa majblommor med Swish

apr
10

I morgon går startskottet för årets försäljning av Majblomman, då tusentals barn och unga säljer majblommor för att samla in pengar till projekt som verkar för att alla barn i Sverige ska inkluderas i gemenskapen i skolan och på fritiden, oavsett ekonomiska förutsättningar.

Nytt för i år är att man kan betala för sina köp med hjälp av Swish. Varje barn får en QR-kod från Swish, som köparen läser av med sin telefon. Detta kommer sannolikt att öka försäljningen av majblommor, samtidigt som den som vill kan fortsätta att betala kontant.

Majblommans riksförbund är en ideell barnrättsorganisation med 90-konto. Förra året samlades hela 66 miljoner in genom majblommeförsäljning under två veckor, vilket är rekord. Det återstår att se om årets försäljning blir ännu högre tack vare Swish.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼