Urbanears släpper Pampas – over ear-hörlurar i premiumutförande

mar
31

Svenska hörlursmärket Urbanears har varit med ett antal år nu och har alltid gjort prisvärda hörlurar. Nu lanserar de Pampas, företagets första over ear-modell. Dessutom ska Pampas vara Urbanears första premiumprodukt.

I pressreleasen skriver Urbanears att Pampas är hörlurar för ”lyssnaren som kräver lite mer och som inte kompromissar med vare sig ljudupplevelse eller stil”. De rejäla öronkåporna ska vara ”perfekt vinklade” och hörlurarna har en ”ergonomisk design”. Det låter ju fint!

Självklart rör det sig om ett par trådlösa bluetooth-hörlurar, något annat känns ju helt omodernt i dagens trådlösa (och hörlursportlösa) samhälle. Det inbyggda batteriet ska räcka i till över 30 timmars lyssnande och eftersom Pampas kommer med Bluetooth 5.0 kan man räkna med schysst ljudbild och bra räckvidd. Allt man kan tänkas behöva alltså.

Pampas lanseras 24 april och kommer då i färgerna svart, beige och militärgrön. Rekommenderat pris ska vara 1 500 kronor. Urbanears har skickat ett exemplar av Pampas för recension. Därför återkommer vi inom kort med en ordentlig redogörelse av denna produkt.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se