Madrassen som vaggar barn till sömns

nov
21

Att bli förälder innebär att man får säga farväl till sovmorgnar och ordentlig nattsömn under ett bra tag framöver. Men ska det verkligen behöva vara så?

Det för mig tidigare okända företaget LullaMe har utvecklat en produkt som skulle kunna vara guld värd för alla småbarnsföräldrar. Deras produkt, som också heter LullaMe, är nämligen en madrass som automatiskt vaggar barn till sömns. Rörelsemönstret ska enligt företaget vara bekant från såväl livmodern som föräldrarnas armar. Madrassen ska hjälpa barnet att somna och kan dessutom förlänga tupplurar.

Denna moderna madrass har inbyggd timer och lanseras nu som en sovassistent ämnad för spädbarn mellan 0-12 månader. Madrassen kan användas så länge barnet sover i en spjälsäng. Eftersom vi lever i slutet av 2018 kan du såklart justera madrassens funktioner via en app för iPhone eller Android. Appen styr madrassens vaggningstempo (det finns fem hastigheter) och även den tidigare nämnda timern.

Jag skulle inte direkt påstå att LullaMe är en billig produkt, den kostar nämligen hela 5 600 kronor. Å andra sidan kanske det kan vara värt det om man äntligen får lite lugn och ro i livet som nybliven förälder?

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se