Nu lanseras Xiaomis produkter officiellt i Sverige

nov
14

Den kinesiska elektroniktillverkaren Xiaomi har väckt stor uppmärksamhet och vuxit kraftig i popularitet de senaste åren. Mycket tack vare deras kombination av ny teknik och ett lågt pris. Trots att företaget bara funnits i åtta år har de nu hunnit bli världens fjärde största mobiltillverkare. Och nu kommer deras produkter officiellt till Sverige.

Det är företaget East & West Distribution AB som nu har blivit officiell återförsäljare av Xiaomi-produkter här i Sverige. Förutom mobiltelefoner skulle vi alltså snart kunna hitta robotdammsugare, aktivitetsarmband, hörlurar, TV-apparater, elcyklar, kläder eller mobilstyrda riskokare från Xiaomi i våra lokala elektronikbutiker.

Det ska kanske tilläggas att delar av Xiaomis produkter redan har sålts i Sverige, bland annat genom ett samarbete mellan East & West och NetOnNet. Men i och med att vi nu har fått en officiell återförsäljare är chansen stor att utbudet kommer att öka rejält. Vilket jag tycker känns jättekul.

Annons ▼