Nu lanseras Xiaomis produkter officiellt i Sverige

nov
14

Den kinesiska elektroniktillverkaren Xiaomi har väckt stor uppmärksamhet och vuxit kraftig i popularitet de senaste åren. Mycket tack vare deras kombination av ny teknik och ett lågt pris. Trots att företaget bara funnits i åtta år har de nu hunnit bli världens fjärde största mobiltillverkare. Och nu kommer deras produkter officiellt till Sverige.

Det är företaget East & West Distribution AB som nu har blivit officiell återförsäljare av Xiaomi-produkter här i Sverige. Förutom mobiltelefoner skulle vi alltså snart kunna hitta robotdammsugare, aktivitetsarmband, hörlurar, TV-apparater, elcyklar, kläder eller mobilstyrda riskokare från Xiaomi i våra lokala elektronikbutiker.

Det ska kanske tilläggas att delar av Xiaomis produkter redan har sålts i Sverige, bland annat genom ett samarbete mellan East & West och NetOnNet. Men i och med att vi nu har fått en officiell återförsäljare är chansen stor att utbudet kommer att öka rejält. Vilket jag tycker känns jättekul.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se