Gör din egen ukulele-bas

nov
2

Vissa människor är orättvist duktiga på saker. En av dessa begåvade människorna är Christiana Felgueiras, som driver Youtubekanalen Get Hands Dirty. Hon är helt enkelt makalöst duktig på att bygga saker. Och nu har hon gett sig på ett oerhört spännande projekt, nämligen att bygga en ukulele-bas.

Det är ett stort och ambitiöst projekt, så Christiana delar upp arbetet i flera videor. Än så länge har hon släppt två av dem. Hon kombinerar stor ingenjörskonst med snygga och välredigerade filmer, som får mig att själv vilja bygga ett instrument. Inte för att det kommer hända… Här kan du i alla fall se de två första filmerna om hur man bygger en egen ukulele:


Första avsnittet


Andra avsnittet

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼