Beställ en chokladkalender med egen bild

nov
1

Om en månad är det 1 december och då påbörjas nedräkningen till julafton. Och även om jag för länge sedan slutade titta på julkalendern på TV så finns den en sorts adventskalender som jag fortfarande gillar. Chokladkalendern!

Det går ju att köpa en billig chokladkalender i nästan varje matbutik, men vill du ha en lite snyggade kalender, med bättre choklad? Då kan du beställa en chokladkalender med eget tryck. Vi har testat just detta och använde oss av företaget FotoInsight.

FotoInsight erbjuder ett antal olika chokladkalenderar. Dels skiljer sig storleken på dem, men den främsta skillnaden är vilken choklad man får. Det går att välja mellan Kinderchoklad, Ferreropraliner och ”vanlig” choklad. En kalender kostar från 120 kronor, men en stor variant kan kosta upp mot 400 kronor.

Enkelt att designa sin kalender

Det är oerhört enkelt att designa sin kalender. När man har valt vilken sort man vill ha kommer man till redigeringsverktyget. Där kan man ladda upp ett foto och placera det som man vill på kalender. Det går även att lägga till texter och effekter på bilden. Dessutom kan man måla med olika färger. Utöver dessa funktioner finns ett antal färdiga mallar, som kan användas för att snabbt skapa en snygg och unik kalender.

Levererades på en vecka

När du känner dig redo är det bara att trycka på beställa-knappen och skicka iväg din order. För min del tog det tre dagar innan mina kalendrar skickades och två dagar senare låg paketet och väntade på postutlämningsstället. Allt gick verkligen smidigt.

Ännu gladare blev jag när jag packade upp kalendrarna och för första gången fick se dem på riktigt. De såg faktiskt ut precis som jag hade förväntat mig. Däremot vet jag inte hur chokladen smakar, det testar jag ju inte förrän första december…


Beställ en chokladkalender från FotoInsight.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼