Lägre priser hos operatören Vimla

apr
25

Svenska utmanar-operatören Vimla har uppdaterat sina villkor och mer surf. Dessutom får alla nya användare 50 % rabatt i tre månader. Vimla använder Telenors mobilnät.

Vimlas billigaste abonnemang ger dig 2 GB surf och fria samtal och meddelanden. För detta får man betala 100 kronor per månad. Du som är under 18 år, student eller över 55 år gammal får dessutom 3 GB för samma pris. Och som ny kund får du 50 % rabatt i tre månader och 20 GB surf som du kan använda när du vill. Oanvänd surf sparas automatiskt i 12 månader (max 100 GB).

Sen den 21 februari 2018 kommer alla våra mobilabonnemang med mer extra än nånsin! Nu får du mer surf, fler samtal och mess eller lägre månadskostnad än tidigare. Bindningstider och uppsägningstider? Usch och fy och nej. Men spara osurfad surf kan man göra! Upp till 100 GB i ett helt år.

Jag gillar att det dyker upp fler och fler operatörer på svenska marknaden. Dels för att öka valmöjligheten, men framförallt för att det verkar pressa priserna och ge oss konsumenter bättre erbjudanden. Vimla har, precis som många andra operatörer, ingen bindnings- eller uppsägningstid och heller ingen anslutningsavgift.


Läs mer om Vimla och beställ ett abonnemang här.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼