Urbanears lanserar trådlösa hörlurarna Jakan

apr
24

Svenska Urbanears fortsätter att lansera produkter. Nu har turen kommit till Jakan – ett par snygga trådlösa hörlurar. Urbanerars skriver själva att Jakan är ett par trådlösa hörlurar ”i minimalistisk design med dolda funktioner”. En av de dolda funktionerna är att hörsnäckorna har magneter. Med hjälp av dem kan man fästa ihop hörsnäckorna när de inte används. På så sätt är det enkelt att förvara hörlurarna runt halsen om man vill det.

Jakan ska även ha en ergonomisk passform. Exakt vad det innebär vet jag inte riktigt, men i pressmeddelandet skriver Urbanears att passformen är justerbar och att den sladd som går mellan hörsnäckorna är trasselfri. Och det låter ju riktigt trevligt.

Jakan är utformad för att skapa varmt, distorsionsfritt ljud med balanserad bas och tydliga vokaler.

Till detta kan tilläggas att Urbanears Jakan kopplas till din telefon via Bluetooth och har ett inbyggt batteri som ska räcka för upp till 12 timmars lyssnande. Nedanför höger hörsnäcka finns ”fjärrkontrollen”, en enda knapp som kan användas för att styra musiken, justera volymen och svara/lägga på samtal. Där sitter sannolikt även mikrofonen.

Urbanears Jakan lanseras i dag och har ett rekommenderat pris på 799 kronor, vilket inte låter farligt dyrt. Och då kan du dessutom välja mellan färgerna Charcoal Black, Ash Grey, Field Green, Slate Blue och Mulberry Red.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se