Kan man modda ett GTX Titan till enkelkortplats?

aug
23

Nvidia GTX Titan är ett trevligt grafikkort, men det är inte direkt litet. Det är å andra sidan sällan ett problem om man har en normalstor stationär dator. Men är det möjligt att modda ett sådant kort så att det endast tar upp en kortplats, om man skulle ha trångt med utrymme? Det har Linus Tech Tips tagit reda på. Eller det har de redan bevisat att man kan göra, men nu undrar de om man kan göra detta utan att vattenkyla det. Här har du svaret.

Ja, som du förstår så rekommenderar vi inte att du testar detta hemma.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Relaterade artiklar

Rekommenderad läsning