Fem prylar som förgyller din stund på stranden i sommar

Denna artikel är en annons
jul
28

Tiden då vi lämnade all teknik hemma är för länge sedan förbi. Internet finns nu tillgängligt på nästan alla hotell och resorts i världen. Dessutom, med de nya EU-reglerna så är roaming inom EU inte längre ett problem. Tillgängligheten av internet är helt klart en bidragande faktor till varför vi börja välja att ta med oss en del teknik på resan, men det finns fler anledningar än så. Om du är en av oss som inte bara vill ligga helt still timme efter timme på stranden utan något annat att göra så fortsätt läsa om vilka 5 prylar som förhöjer din stund på beachen.

Mobiltelefonen

Du blir förvånad över hur många som väljer att lämna telefonen på hotellrummet eller rent utav hemma när det är dags för stranden. Förutom att vara säker på att inte missa viktiga saker så är telefon den pryl som kan göra lite av allt möjligt. Med en modern telefon så knäpper du ganska schyssta bilder men om du vill ha lite bilder eller video direkt från vattnet så rekommenderar vi en GoPro.

GoPro-kameran

En av de bästa prylarna för oss som gillar att röra på oss men inte litar fullt på vårt eget minne så vi vill ha videobevis. Med hjälp av denna smarta, stöt- och vattensäkra kamera så kan du utan oro se till att filma och foto alla äventyr både på stranden och i vattnet.

Surfplattan

För dig som verkligen inte bara vill ligga i solen som en pepparkaka i ugnen. En surfplatta låter dig göra nästan allt du kan göra från en dator, utan att kännas för klumpig för stranden. Med hjälp av en surfplatta kan du lösa korsord, läsa böcker, spela spel eller slots på bland annat den här sajten, eller varför inte slötitta på en netflix-serie eller film?

Vattentåliga högtalaren eller hörlurarna

Om du bara vill ha en lugn stund för dig själv så kan vi rekommendera brusreducerande hörlurar. Skulle du vara i en grupp så blir du snart väldigt populär om du levererar bra musik till alla med hjälp av ett par vattensäkra högtalare. Kom ihåg att tänka på folk i din omgivning när du väljer volym.

Solcellsladdaren

Medan du själv laddar dina batteriet på stranden så kan du passa på att även ladda övrig utrustning. Det finns få saker som är tråkigare än att helt plötsligt ha noll batteri, speciellt för din kamera. Bli inte förvånad när folk runt omkring dig börjar undra om dom kan få ladda sin kamera eller mobil i din solcellsladdare!

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se