Hitta lokala erbjudanden med Rabble

dec
19

Har du hört talas om Rabble? Det är en svensk tjänst som hjälper dig att hitta olika typer av erbjudanden. Rabble grundades 2010 och har utvecklats ganska mycket sedan dess. På Rabbles webbsida kan man i dag hitta rabattkoder till kända butiker och varumärken som MQ, CDON, hotels.com, Ellos och Nelly. Men Rabble är även en app som du kan använda för att hitta lokala erbjudanden. Och tjänsten är helt kostnadsfri.

Rabbles app finns till Android, iOS och Windows phone. Med den installerad är det superenkelt att hitta erbjudanden i närheten av dig. Appen använder sig nämligen av telefonens GPS för att hitta alla butiker och företag i din närhet som har en aktuell kampanj. Och det kan röra sig om allt från sänkta priser på MC Donalds eller Coop till specialerbjudanden hos en lokal frisör. Vissa erbjudanden gör att du till och med kan hämta en vara helt kostnadsfritt, mot att du visar upp din Rabble-kupong.

Gör papperskupongerna omoderna

Jag har själv använt Rabbles app vid flera tillfällen, bland annat för att få två mackor på Subway till priset av en. Jag ser många fördelar med att kunna hitta erbjudanden via en app. Dels för att jag kan se vilka erbjudanden som finns i närheten av mig (och var exakt butiken ligger), men framför allt för att jag alltid har erbjudandet med mig. Jag behöver inte klippa ut en kupong ur en tidning och komma i håg att ta med den till butiken. I stället har jag en digital kupong i min telefon.

Det har tyvärr hänt mig flera gånger att jag fått en papperskupong och tänkt utnyttja den, bara för att se att giltighetstiden har gått ut när jag väl kommer med den till butiken. Detta är ingen risk med Rabble, eftersom att appen bara visar aktuella erbjudanden. Hur många erbjudanden du får beror på var du befinner dig, men är du i en större stad så är jag övertygad om att du hittar flera schyssta rabatter.


Läs mer om Rabble här.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se