Happy Plugs släpper de trådlösa hörlurarna Ear Piece

nov
19

Happy Plugs har presenterat sin senaste hörlursmodell. Den är trådlös och kallas Happy Plugs Ear Piece. Till utseende påminner de både om Sudio Vasa Blå och Backbeat GO 2. Modellen finns i dagsläget i två färger, svart och vit, och säljs för 899 kronor på Happy Plugs webbsida.

”The Ear Piece Wireless Black bluetooth headphones is the accessory you wear to turn heads. The Ear Piece is the perfect modern Bluetooth statement piece. Designed with faceted clean lines, refined metal looks and a distinctive silhouette combined with a beautiful balanced sound experience, this is the addition to the wardrobe as your most justified accessory to date.”

Ear Piece

Happy Plugs Ear Piece kopplas till din smartphone via bluetooth 4.1. Det inbyggda batteriet ska räcka i minst fem timmar (vad nu det betyder). På sladdens fjärrkontroll finns knappar som låter sig starta och stoppa musik, byta låt och ändra volymen. Precis som vanligt med andra ord. Vi hoppas få tag på ett par av dessa hörlurar och inom kort återkomma med en recension av dem.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼