Huawei presenterar nya Honor 8

aug
25

Är du sugen på en ny smartphone? Då tycker jag att du ska kolla in Honor 8. Honor är ett varumärke från Huawei och består av en serie Androidtelefoner. Honor 8 har precis offentliggjorts och det ser ut att vara en riktigt schysst smartphone. Huawei lyfter själva fram fyra nyckelfunktioner hos Honor 8:

  1. Designen – Den eleganta designen med 15 lager av noggrant slipat glashantverk ger telefonen ljusreflekterande effekter som gör att denna smartphone verkligen sticker ut.
  2. Kameran – Telefonen har en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och en 8MP kamera på framsidan. Med en RGB och en monokrom sensor fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina foton.
  3. Batteritid – Mobilen har ett 3000mAh batteri och den innovativa snabbladdningsteknik gör att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller sex timmar från musikspelaren.
  4. Fingerprint – 3D fingeravtryck ger en blixtsnabb kontakt med telefonen och en upplåsning på bara 0,4 sekunder. Enkel och smidig åtkomst till dina appar genom denna Smart Key.

Av dessa fyra så känner jag spontant att delen med batteritid låter alla mest intressant. Det vore fantastiskt skönt att slippa dra ner ljusstyrkan på skärmen och stänga av Wifi och bluetooth bara för att telefonens batteri ska räcka en hel dag.

Släpps i morgon till ett bra pris

Huawei Honor 8

Allt detta låter ju bra, men en ny smartphone brukar vara dyr. Och ärligt talat så tar det emot att lägga 6000 kronor eller mer på en telefon. Därför blev jag glad när jag fick veta att Huawei Honor har ett rekommenderat pris på 4 490 kronor.

Och du som är sugen på att skaffa en sådan behöver inte vänta länge, telefonen börjar säljas redan i morgon fredag hos ett stort antal svenska återförsäljare. Telefonen släpps inledningsvis i färgerna saphire blue, pearl white och midnight black.


Läs mer om Huaweis Honorserie.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼