Puros powerbank laddar både din iPhone och din Apple Watch

jul
18

Nu går det att köpa powerbanks i nästan varje butik. En powerbank är ett portabelt batteri som kan ladda en telefon var man än befinner sig. Vissa modeller kan till och med ladda flera enheter samtidigt. Det italienska företaget PURO har tagit fram en ny powerbank, som de kallar Dual iPower Apple Watch Power Bank. Den kan ladda en iPhone och en Apple Watch – samtidigt!

Med Dual iPower Apple Watch Power Bank från PURO kan du samtidigt ladda din Apple Watch och iPhone. Den smarta strömbanken är inte bara en effektiv laddare, den har även vacker och praktisk design.

PUROs powerbank ser faktiskt rätt snygg och smidig ut. Apples smartklocka fästs enkelt på enhetens ovansida och hålls på plats med hjälp av en magnet. Din iPhone ansluts med hjälp av en vanlig lightningkabel.

PURO Dual iPower Apple Watch Power Bank kan givetvis ladda andra enheter också, så länge de ansluts med en USB-kabel. Batteriet är på 4 100 mAh och enheten har en uteffekt på 2,1 ampere. Pressmeddelande nämner ingenting om laddningstid eller hur många laddningar batteriet räcker till. Däremot står det att enheten har ett rekommenderat pris på 599 kronor.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼