Instagram lanserar en ny design och logga

maj
12

Under gårdagen lanserade Instagram en omarbetad logga. Borta är den ganska omoderna loggan med mängder av lager, skuggor, ljus och djup. I stället har en väldigt stiliserad kontur av den förra logotypen lagts på en regnbågsfärgad övertoningsplatta.

Idag introducerar vi ett nytt utseende. Du kommer att se en uppdaterad appikon för Instagram. Den nya ikonen är inspirerad av den tidigare och representerar en enklare kamera, och regnbågen lever vidare i sluttande form.

Instagrams nya app

Nu är det inte bara Instagrams logga som är förändrad. Den oerhört populära appen har också designats om. Borta är den dominerande blåa färgen som vi förknippar med tjänsten. Nu är gränssnittet i stället främst vitt, grått och svart. Enligt Instagram är gränssnittet förändrat för att fokus ännu mer ska ligga på bilderna.

Har du fått Instagrams nya design ännu? Vad tycker du om den jämfört med den gamla?


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se