Marshall Major II Bluetooth skippar sladden

feb
28

De senaste åren har klassiska förstärkartillverkaren Marshall slagit sig in som en seriös hörlurstillverkare. Hörlursserien Marshall Major är stilren och välljudande och syns på många människors huvuden. Förra året lanserades Marshall Major II och nu kommer vidareutvecklingen Major II Bluetooth. Som namnet antyder rör det sig i denna version om trådlösa hörlurar.

Hörlurarnas inbyggda batteri ska räcka till över 30 timmars användning. När de sedan behöver laddas görs detta med hjälp av en helt vanlig USB-kabel. Du kan givetvis ansluta hörlurarna till en iPhone, Androidtelefon eller annan enhet med stöd för Bluetooth. Men det går även att använda hörlurarna med en vanlig 3,5 mm stereokabel, som medföljer och givetvis är löstagbar.

Major II Bluetooth

På Major II Bluetooths ena sida finns en knapp som används för att kontrollera musiken i telefonen. Du ska kunna starta musik, pausa, ändra volymen och hoppa till en annan låt. Du kan även svara på samtal eller lägga på ett pågående samtal med denna knapp.

Marshall Major II Bluetooth ska precis vara släppt i Sverige nu och har ett rekommenderat pris på 1 500 kronor.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼