Designa alla möjliga skyltar med Skyltmax

nov
19

Jag vet inte hur många skyltar vi ser en vanlig dag. Men om man rör sig genom en stadskärna, ett kontor eller i trafiken så finns de överallt. En del är riktigt dåliga och uppenbart hemmagjorda, andra är både snygga och informativa.

Skyltmax är tjänsten för dig som är i behov av en egen skylt med personlig design. Det svenska företaget erbjuder en stor mängd skyltlösningar och jag har svårt att se tillfällen då deras sortiment inte täcker skyltbehoven. Skyltmax tillverkar skyltar i plast, aluminium, akryl och trä. De erbjuder även banderoller, dekaler och vinyltext. Vilken design och storlek du vill ha är upp till dig.

”Vår affärsidé är att erbjuda ett modernt och enkelt sätt att handla skyltar.”

Skapa din unika design

Genom att använda onlinetjänsten Skyltomaten kan du snabbt och enkelt designa din egna skylt direkt i webbläsaren. Välj först vilken skylttyp du vill ha. Du kan ställa in exakta mått, eller låta tjänsten anpassa skyltens bredd och höjd automatiskt. Lägg till bilder genom att välja bland Skyltmax illustrationer, eller ladda upp en egen bild (gärna vektoriserad). Skriv den text du vill ha och ändra färger, teckensnitt och textstorlek efter önskemål.

Hypeline på träskylt

Skyltomaten är väldigt enkel att använda. På bara ett par minuter har jag skapat en hängande träskylt med Hypelines logo och dessutom designat en liknande skylt i aluminium. När designen är klar lägger man sin skylt i varukorgen och går till den digitala kassan. Betalning sker med kort eller faktura och leveranstiden är mellan två och tio arbetsdagar beroende på skylttyp. Frakten går alltid på 32 kronor (exklusive moms), vilket känns klart prisvärt.

Hos Trustpilot har Skyltmax ett genomsnittligt omdöme på 9/10, detta med över 2000 omdömen. Många vittnar om snabba leveranser och bra produkter, vilket känns tryggt. Jag har inte haft behovet av att att beställa en egen skylt ännu, men när den dagen kommer ska jag absolut testa Skyltmax!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼