Skapa en app till ditt företag helt utan att koda

Denna artikel är en annons
nov
16

Ett företag i dag måste finnas online för att kunna stå ut i konkurrensen. Det är på nätet potentiella kunder hittar företaget och kan läsa mer om vad de erbjuder. Men för den som inte har några kunskaper om webben kan det vara ett stort (och ofta väldigt dyrt) steg att nå ut på nätet.

För många räcker det med en webbsida, men vissa företag kan tjäna på att utveckla en mobilapp. För ett mindre företag kan det vara omotiverat dyrt att släppa en app till Android och iOS. Men det vill Företagsapp.nu ändra på med sitt appverktyg.

Utveckla din app utan att kunna apputveckling

Du behöver inte kunna koda för att utveckla en app med verktyget från Företagsapp.nu. Istället är det klassisk drag and drop som gäller. Du kan lägga till en mängd funktioner som webbshop, GPS-kuponger, QR-koder, RSS-flöde, kopplingar till sociala medier och mycket mer.

Bland företagets kunder finns bland annat restauranger, caféer och redovisningskonsulter. Många av dem erbjuder digitala stämpelkort, vilket säkert lockar kunderna till att komma tillbaka ofta.

Vi hjälper små till medelstora företag att tjäna mer pengar och spara tid genom att hjälpa dem att implementera kreativa & automatiserade mobilmarknadsföringsstrategier.

Företagsapp.nu säger sig ha marknadens mest prisvärda mobilapp för små till medelstora företag. Startavgift och design av appen går på 5000 kronor. Därefter betalar man 390 kronor per månad. Tjänsten har ingen bindningstid.

I grundpaketet ingår:

 • Kart- & GPSfunktion
 • Klickbar ringknapp
 • Enkelt uppdateringsverktyg
 • Dynamiskt Inehåll & Multimedia
 • Förstaklassigt utseende
 • Obegränsat antal app användare
 • Värdefull statistik
 • Beställa mat med mobilen
 • Mobileshop, köpa direkt i mobilen
 • Lojalitetsprogram
 • Integrera 3:e part
 • Push Meddelande

Som kund hos Företagsapp.nu kan du enkelt göra ändringar och uppdateringar i din app genom att logga in i din klientpanel. Ändringarna görs direkt i en webbläsare och börjar gälla så snart de är sparade.

Appar till både Android och iOS

Du kan skapa appar till både iOS och Android. I priset ingår publicering av appen i App store eller på Google Play. Du får även livstidssupport, regelbundna uppdateringar och nya funktioner att lägga till.

Appen är i regel redo att ladda ner från Google Play inom 48 timmar efter beställning. På grund av Apples valideringsprocess kan det däremot ta upp till en vecka innan appen är publicerad i App store.

Du kan enkelt skicka pushmeddelanden till alla dina kunder som har laddat ner din app. På så sätt är det enkelt att t.ex. tipsa om ett bra erbjudande, en ny produkt eller helt enkelt påminna om att ni finns. Dina kunder kan få rabatter om de checkar in på ditt företag 10, 25, 50 eller kanske 100 gånger.

Startade tjänsten för att de vill förändra

Företagsapp.nu startades av ett nätverk av personer som jobbat väldigt länge inom industrin. De var trötta på att företagare tvingades betalade tiotusentals kronor för mobilappar. Mobilappar som de menade inte skulle behöva kosta mer än ett par tusenlappar.


Läs mer om Företagsapp.nu här.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se