Sälj dina prylar helt gratis på Citiboard

Denna artikel är en annons
okt
19

För ett par år sedan var du tvungen att boka bord i någon gympasal eller liknande för att kunna sälja dina gamla prylar på loppis. Men tiderna har förändrats och i dag finns det flera bra tjänster för att köpa och sälja saker på nätet. Citiboard säger sig vara Sveriges största nätloppis och här kan du lägga upp annonser helt kostnadsfritt. I skrivande stund har Citiboard över 215 000 aktiva annonser, så det är ingen tvekan om att tjänsten är populär.

På Citiboard kan du fynda kläder, elektronik, bilar, bostäder och mycket mer. Du kan filtrera på kategorier, sökord och geografiskt område. Jag testade att söka efter elektronik i Södertälje och hittade bland annat en person som säljer ett par nya Logitech G930-hörlurar. Andra säljer mobiler, högtalare, datorväskor och annat. Det känns verkligen som att Citiboard är en populär köp- och säljtjänst.

Citiboard låter användare logga in med sina Facebookkonton. På så sätt ser både köpare och säljare vilka de handlar med, vilket säkert kan känns som en trygghet för många. Om du inte använder Facebook (eller inte vill koppla ditt konto med tjänsten) kan du även registrera dig ”som vanligt”.

Jag har tidigare främst använt Blocket och Tradera för att köpa och sälja saker på nätet. Men nästa gång det blir aktuellt att sälja några hörlurar, en telefon eller kanske min bil, ska jag definitivt prova Citiboard. Tjänsten är ju ändå helt gratis att använda.


Läs mer om Citiboard.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼