Fakturera och bokför enkelt online med Zervant

Ej redaktionell artikel
sep
28

Vid flera tillfällen har jag funderat på att starta ett eget företag. Men det känns som att det är väldigt krångligt att sätta sig in i bokföring, fakturering och andra viktiga (men krångliga) saker som hör till ett företag. Lyckligtvis finns det tjänster som Zervant som underlättar fakturering, bokföring, tidrapportering med mera. Du kan snabbt och enkelt sköta allt via din webbläsare.

“Zervant är en molntjänst för fakturering som är otroligt enkel att använda. Du fakturerar snabbt arbetstimmar, sålda tjänster och produkter, utgifter och milersättning.”

Zervant är en tjänst som alltså sköts helt online med din dator, platta eller telefon. Tjänsten känns väldigt prisvärd – den kostar från 59 kronor i månaden. Men du kan testa tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar för att se om den är något för dig. Vill du sedan inte betala så behöver du inte göra det. Det känns väldigt schysst mot oss användare.

Fakturatjänster

När du har loggat in på Zervant kan du skapa fakturor på nolltid. Använd en färdig mall så är fakturan klar på bara någon minut. Det finns olika mallar för dig som t.ex. vill fylla i ROT- eller RUT-avdrag, skicka utlandsfakturor eller liknande.

När fakturan är klar kan du skicka ut den som pappersfaktura, med e-post eller som PDF. Det är enkelt att se vilka fakturor som har betalats och om någon är försenad. Då kan du skicka en betalningspåminnelse direkt i Zervant.

Bokföring med Zervant

Du kan använda Zervant som ett bokföringsverktyg. Bokföringen skapas automatiskt när du skickar ut en faktura eller du registrerar inkomster och utgifter. Du kan även ladda upp kvitton och verifikat för att ha en elektronisk arkivering. Det är väldigt bra.

Tidrapportering

Behöver du ett tidrapporteringsvertyg? Zervant klarar det också. Du kan rapportera arbetstid i datorn eller via Zervants mobil-app till iOS, Android och Windows Phone. Systemet har stöd för team, bra för dig som jobbar tillsammans med andra.

Fler funktioner

Detta är bara lite av vad Zervant kan göra. Med verktyget kan du även generera lättlästa rapporter med bara en knapptryckning. Du kan få en översikt av inkomster och utgifter, försäljning, kundnöjdhet, körjournal, tidrapport och diverse bokföringsrapporter (resultaträkning, balansräkning, momsrapport med mera).

Zervant känns modern, fräsch och lättarbetad. Tjänsten är antagligen allt många mindre företag behöver och prissättningen känns helt klart låg i förhållande till vad man får. Jag kommer definitivt kolla upp Zervant den dagen det blir aktuellt med fakturering och bokföring för mig.


Läs mer om Zervant.

Skribent: Extern skribent

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.
Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar