Hypeline söker skribenter

jul
21

Är du nördigt intresserad av den senaste tekniken, alla mobilrykten, de hetaste spelen eller de häftigaste filmerna? Är du dessutom en hejare på att skriva om det? Då kan du vara den vi söker!

I dagsläget har Hypeline bara en skribent och tiden räcker inte till för mig. Samtidigt vill jag verkligen att sidan ska fortsätta vara en bra källa till nyheter om teknik, spel, film och allt annat om hör Hypeline till. Därför söker vi nu efter nya förmågor som vill hjälpa till att skriva artiklar och recensioner.

Detta eftersöker vi

Bli skribent för Hypeline!

Som skribent för Hypeline har du intresse för och koll på minst ett av sidans huvudämnen. Det kan vara mobiler, tablets, wearables, allmän teknik, spel, film eller TV.

  • Du gillar att skriva och är ganska bra på det
  • Självklart har du koll på enklare skrivregler (stavning, särskrivning och liknande)
  • Du får gärna har jobbat med WordPress
  • Du klarar av enkel bildbehandling (du ska kunna beskära en bild till ett visst mått)
  • Du bör ha fyllt 18 år

Om detta stämmer in på dig är du jättevälkommen att höra av dig. Berätta kort om dig själv och vad du skulle vilja skriva om. Skicka med en artikel du har skrivit. Den ska handla om ett ämne som passar Hypeline och vara skriven som om det skulle publiceras här. Skicka allt i ett mail till daniel.claesson@hypeline.se. Du kan självklart ställa frågor till samma adress.

Prestationskrav och ersättning

Jag förstår att det kan vara svårt att hinna med att skriva artiklar, därför finns inga direkta prestationskrav på våra skribenter. Ju fler nyheter du kan och hinner publicera desto bättre, men just nu räcker det med en eller ett par texter per vecka.

I dagsläget drar Hypeline inte in mer pengar än vad det kostar att driva sidan. Därför är det heller inte möjligt att ersätta skribenter ekonomiskt. Däremot finns det goda möjligheter att få prylar att recensera, många av dem brukar man som recensent dessutom få behålla. I sådana fall är prylen din efter att du har recenserat den. Som skribent har du även en god erfarenhet att lägga till i ditt CV när det är dags att söka jobb.

Hör gärna av dig till daniel.claesson@hypeline.se om du är sugen på att bli en del av teamet!


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼