MWC: Fujitsu släpper tåliga Windowsplattan Stylistic V535

mar
2

Fujitsu har precis presenterat sin nya tåliga surfplatta Stylistic V535. Till skillnad från majoriteten av hårdvarutillverkarna verkar Fujitsu inte rikta sig primärt mot hemmaanvändare denna igång, istället ska Stylistic V535 vara speciellt anpassad för människor med krävande yrken. I bilderna som skickats ut visas hur plattan används av brandmän, läkare och byggarbetare.

”With the STYLISTIC V535 we are launching an ideal match for highly mobile users in transportation, logistics, manufacturing, healthcare and retail when an extended feature set in a super slim and lightweight tablet is required.”

Fujitsu Stylistic V535

Tålig platta som kan användas med handskar

Stylistic V535 är en Windowsbaserad platta som ska tåla mer än många konkurrerande modeller gör. Plattan är till exempel vatten-, damm- och stöttålig, samtidigt som den ska vara väldigt tunn och lätt. Den 8,3″ stora skärmen går att använda med handskar och skyddas av Corning Gorilla Glass 3.

Plattan kan kopplas upp mot internet på flera sätt, utöver Wifi finns stöd för 4G. Stylistic V535 har dessutom NFC, GPS och GLONASS. Allt drivs av plattans batteri, som ska klara en hel arbetsdag.

V535 släpps med Windows 8.1 och kommer, som du kanske har läst, kunna uppdateras kostnadsfritt till Windows 10. För att du ska kunna jobba ännu bättre släpper Fujitsu även en tangentbordsdocka som underlättar skrivande och surfande.

I dagsläget har vi ingen information om när Stylistic V535 kan komma att släppas, om den kommer till Sverige och vad den då kommer kosta.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼