Google ryktas släppa två Nexustelefoner i år

feb
28

Rykten sprids att Google kommer släppa två Nexustelefoner i år. Detta känns klart trovärdigt, när Google i slutet av förra året presenterade Nexus 6 meddelade de även att de skulle fortsätta sälja Nexus 5. Och med tanke på att en bjässe som Nexus 6 inte tilltalar alla var det nog ett vettigt beslut.

Enligt Gizmo China kommer Huawei vara tillverkaren till en av årets Nexustelefoner, vilket skulle vara företagets första Nexus. LG sägs stå som tillverkare av den andra modellen. Sannolikt kommer dessa heta Nexus 5 och Nexus 6 (Gen 2 eller 2015) och ha skärmar på 5 och 6 tum. Det är oklart vilken tillverkare som gör vilken modell, med Gizmo China tror att Huawei tillverkar den mindre budgetmodellen.

Nexusserien ligger mig varmt om hjärtat, i alla fall så länge den är ett prisvärt alternativ i Androidvärlden. Jag har nog aldrig varit så nöjd med en telefon som jag är med min Nexus 5 och känner inte att det finns någon bättre modell för mig, trots att den är över ett år gammal. Kan Google släppa en nästa generations Nexus 5 i liknande prisklass kan det däremot bli dags för en uppgradering i slutet av året. Detta om uppgifterna nu visar sig stämma.


Källa. Swedroid.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼