Tele2 och Halebop höjer mobildatamängderna

feb
19

I tisdags gick Tele2 ut med nyheten att företaget nu höjer datamängderna på sina abonnemang, utan att höja priserna. Från och med nu kan man till exempel få 20 GB surf för 298 kronor per månad, eller hela 100 GB för 548 kronor. I priserna ingår dessutom obegränsade samtal, sms och mms inom Sverige.

Halebop ökar också – lite

Nu har Halebop svarat på Tele2s ökning, de väljer också att öka datamängderna på sina abonnemang. Abonnemanget Halebop Rubbet kommer nu med 2 GB surf för 169 kronor, eller med 10 GB för 369 kronor. Inte i närheten av Tele2, men ändå en välkommen ökning.

Mer data ger mer frihet

Ökade datakvoter är välkommet, jag tror att många av oss har försökt hålla nere mobilsurfande för att inte nå taket innan månaden är slut. Ju mer data man har, desto mindre behöver man oroa sig för att nå gränsen.


Källor: Tele2, Halebop.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼