Bonusbay ger dig pengar tillbaka från kända e-butiker

Denna artikel är en annons
feb
19

Det dyker upp fler och fler tjänster för den som vill handla billigt på nätet. Ett sådant företag är Bonusbay, som låter sina användare få bonus på köp från några av de mest populära butikerna på nätet i Sverige. Tjänsten har över 450 000 användare och samarbetar med 1500 butiker.

”Bonusbay.se är ditt bonuskort när du shoppar på nätet! När du är medlem kan du handla i ca 200 butiker och få bonus, riktiga pengar tillbaka på all näthandel. Antingen till ditt bankkonto eller paypal.”

Upp till 5% tillbaka

Genom Bonusbay får alla användare upp till 5% tillbaka på alla köp som görs via sidan. Pengarna kan sättas in på användarens bankkonto eller via PayPal. Några butiker som samarbetar med Bonusbay är Ellos, Cdon, hotels.com, Zalando och Adlibris.

Just nu får alla nya användare 100 kronor i välkomstbonus när man börjar använda tjänsten. Självklart är Bonusbay helt kostnadsfritt att använda, den enda begränsningen som finns är att man måste har minst 150 kronor innestående för att kunna föra över pengarna till sitt konto.


Källa: Bonusbay.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼