Pengar tillbaka på dina köp med Cashbacker

Denna artikel är en annons
feb
9

Vad sägs om att få pengar tillbaka när du handlar från kända nätbutiker? Med den kostnadsfria tjänsten Cashbacker är detta inte bara möjligt, utan dessutom väldigt enkelt.

Du skapar ett konto, loggar in och väljer sedan en butik du vill handla ifrån. Genomför ditt köp på samma sätt som du brukar. Efter att köpet har slutförts kan du snart föra över din återbäring till ditt bankkonto.

Många kända butiker

Cashbacker har lockat till sig många populära svenska e-butiker. En del med kläder, andra med prylar, resor, böcker eller tidningar. Några exempel på butiker är CDON, Cubus, Boozt, Ellos och Ticnet. Hur många procent återbäring du får varierar mellan alla butiker, men det är inte ovanligt att man kan får 5% tillbaka. Bra om du till exempel vill köpa Lego. Andra butiker erbjuder en fast summa i återbäring.

Just nu dubbel återbäring för alla nya användare

I skrivande stund har Cashbacker en kampanj som ger alla nya användare dubbel återbäring på sina köp under de första 72 timmarna från att man skapat sitt konto. Om du väljer en butik som erbjuder 5% återbäring får du alltså 10% tillbaka istället. Eftersom det är helt kostnadsfritt att skapa ett konto och använda Cashbacker har du egentligen inget att förlora på att använda denna tjänst, som fungerar riktigt bra.


Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se