Det ojämna spelsuget

feb
6

Plötsligt händer det. Jag hittar ett nytt (eller gammalt) spel som jag fastnar för totalt. Under ett antal dagar, eller till och med veckor, lägger jag nästan alla lediga timmar till att spela detta spel. Men så händer det oundvikliga, förr eller senare känns spelet uttjatat, tråkigt eller bara färdigspelat. Det blr alltid så, inget spel vara för evigt, men man kan ha sjukt roligt fram till dess.

Red Alert 3 regerade innan jul

Strax innan jul var jag och sambon helt inne i Red Alert 3. Vi körde flera matcher mot varandra varje kväll och blev faktiskt ganska taktiskt duktiga efter ett tag. Men när julhelgen var över var även vårt intresse för spelet borta. Sedan dess har jag inte lyckats hitta något spel som jag verkligen fastnar för.

Ett spel jag gärna skulle vilja spela är GTA V. Tyvärr har jag ingen nyare konsol än Playstation 2, så jag får vänta på PC-versionen som ska släppas i slutet på mars. Samtidigt vet jag att tidigare porteringar av GTA inte har gjort sig särskilt bra på PC. Men kanske har Rockstar fått till det till sist?

Vissa dagar vill jag köpa mig en Playstation 4. Men jag inser lyckligtvis alltid att den konsolen skulle stå orörd i princip hela tiden efter någon vecka. Men skulle jag hitta ett nytt spel till min PS4 vet jag också att konsolen skulle gå varm under några underbara veckor.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼