Ny öppen beta för Battlefield Hardline

jan
30

Den tredje februari startar en ny öppen beta, där alla som vill får testa kommande Battlefield Hardline utan kostnad. Spelet är en galen version av tjuv och polis i Battlefields värld, där alla är tungt beväpnade och konstaplarna inte verkar vara intresserade av att gripa bovarna istället för att skjuta ihjäl dem.

En första betaversion av Battlefield Hardline släpptes i juni 2014, jag testade den men var allt annat än nöjd med spelet. Det var bara kaosartat, känslan var inte alls bra och spelet kändes inte roligt över huvud taget. Nu är det snart dags för release av spelet, som har omarbetats en del sedan dess, och förhoppningsvis är denna version klart bättre.

För att försöka få upp vårt intresse för Hardline har Visceral Games (spelets utvecklare) släppt en drygt fem minuter lång video som visar de olika spellägen som finns och berättar mer om alla gadgets och andra godsaker.

Beta i februari, spelet släpps  i mars

Den öppna betan av Battlefield Hardline pågår mellan 3-8 februari och spelet går då att ladda hem kostnadsfritt till PC (via Origin), Playstation 4, Playstation 3, Xbox One samt Xbox 360. SJälva spelet släpps i Sverige den 19 mars.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼