Våra mest lästa artiklar 2014

dec
31

2014 har varit ett fortsatt bra år för Hypeline. En stor mängd artiklar har publicerats om alla möjliga ämnen. Under året har självklart vissa artiklar varit mer populära än andra, men den mest lästa artikeln 2014 är faktiskt inte skriven i år, utan i december 2013. Här är de fem populäraste artiklarna bland er läsare i år.

5. Viaplay lanserar app till Windows 8

På femte plats hittar vi en väldigt kort notis. I den står inte mycket mer än att Viaplay kommer att lansera en app till Windows 8. Det är uppenbart att många efterfrågade denna tjänst och därför klickade in sig på artikeln.
Läs artikeln.

4. Så funkar Wifog, två månader senare

I mitten av februari hade två månader gått sedan jag först testade gratisabonnemanget Wifog. Jag gav tjänsten en andra chans, men inte mycket hade blivit bättre. Men detta hindrade in er från att klicka på artikeln och läsa mer och tjänsten.
Läs artikeln.

3. Svenska mobilnummer spammas av Black Ingvars och Swedsnus

Ett rejält klavertramp infinner sig på tredjeplatsen. Det var Swedsnus som spammade tusentals svenska mobilnummer med en länk till en reklamsida där Black Ingvars spelat in en ny låt, samtidigt som de släppt en egen snussort. En PR-kampanj som misslyckades brutalt.
Läs artikeln.

2. Se ditt musikår på Spotify 2014

Årets näst mest lästa artikel är inte alls gammal, den publicerades den 3 december och handlar om Spotify. Samma dag hade de nämligen lanserat Your year in music 2014, där alla användare kan se vad de lyssnat på mest under året, hur länge man lyssnat och få en personlig spellista för 2015.
Läs artikeln.

1. Test av Wifog – mobilsurf utan månadsavgifter

Så till förstaplatsen, årets mest lästa artikel. Den skrevs i december 2013 och är ett test av Wifog, det kostnadsfria abonnemanget med obegränsad surf. Själva produkten är inget man blir särskilt glad av att använda, men tjänsten har lyckats få stor uppmärksamhet och är helt klart årets klickraket.
Läs artikeln.


Vi önskar er alla ett Gott Nytt År och ser fram emot allt 2015 har att erbjuda.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼