30 gratisverktyg för sökmotoroptimering (SEO)

dec
30

Vill du att din webbsida ska synas på Google och i andra sökmotorer gäller det ofta att jobba på optimeringen. Sökmotoroptimering (SEO) kan vara både svårt och tidskrävande, särskilt om man inte har några bra verktyg att jobba med. Lyckligtvis finns det mycket hjälp att få på nätet, ofta helt kostnadsfritt.

Sökmotoroptimering.gratis är en ny webbplats som erbjuder över 30 verktyg för att optimera en webbplats eller blogg för sökmotorerna. Du behöver inte registrera dig för att använda sidans funktioner, välj bara vilket verktyg du vill använda och skriv in adressen till webbsidan, så är du igång.

Några av tjänsterna som erbjuds är kontroll av bakåtlänkar, Pagerankuppskattning, skapa sajtkarta för sökmotorer, samt en smart kontroll av din sidans responsive design. Ett annat verktyg låter mig på bara några sekunder se att Hypeline i skrivande stund består av hissnande 8 160 940 sidor.

SEO-verktygen går att använda på vilken webbsida som helst, vill du kolla upp någon annans sida är det bara att fylla i adressen till den. Det går aldrig att till 100% säga att all information stämmer, men av de verktyg jag har testat känns det ändå som att det mesta verkar vara korrekt.


Besök Sömotoroptimering.gratis.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼