Playstation fyller 20 år, firar med retroversion av PS4

dec
4

Sonys spelkonsol Playstation lanserades i sin första version för 20 år sedan i dag. Detta firas med en specialversion av Sonys senaste konsol, Playstation 4. PS4 20th Anniersary Edition har en design som minst sagt påminner om den 20 år gamla modellen. Hårdvaran är modern, men designen klassisk. Konsolen ska endast tillverkas i 12 300 exemplar. Den kommer endast gå att få tag på via Sony Playstations Facebooksida, tävlingar och auktioner.

”Den exklusiva PS4-upplagan samt medföljande tillbehör har designats i den gråa originalfärgen och kommer förpackad i en särskild jubileumsbox. Eftersom 20th Anniversary Edition är mycket begränsad kommer den inte att finnas tillgänglig för försäljning i butik.”

Hårdvarumässigt lär PS4 Anniversary Edition inte skilja sig från vanliga Playstaion 4, men designen är faktiskt bra mycket hetare. Har du tidigare ägt en första generationens Playstation känner du säkert likadant.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼