Nästa Bondfilm är presenterad, premiär november 2015

dec
4

Gör dig redo för nästa film med alls vår hemliga agent, 007. James Bond dyker snart upp på den vita duken, för den 24 gången i ordningen. Den kommande filmen har fått namnet Spectre och har även denna gång Daniel Craig i huvudrollen. Vi kommer även återse Ben Whishaw i rollen som Q, Naomie Harris som Moneypenny och Ralph Fiennes som spelar M.

Kommer köra Aston Martin DB10

James Bond Spectre har premiär den 6 november 2015, i dagsläget får vi inte vet mycket om filmen. Klart är dock att 007 kommer fortsätta ratta en Aston Martin, nämligen en DB10. Filmen kommer bland annat att spelas in i London, Mexico City, Rom, Marocko och Österrike.

Aston Martin DB10

I regissörsstolen för Spectre sitter Sam Mendes, som tidigare regisserade Skyfall. Han ska även vara aktuell för den 25-e Bondrullen om ett par år.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼