Se ditt musikår på Spotify 2014

dec
3

Använder du Spotify för att konsumera musik kan det vara intressant att se statistik över ditt lyssnande. Spotify har släppt tjänsten Your Year in Music 2014, där alla användare kan generera statistik över sin Spotifyanvändning 2014.

Du kan se hur många timmar du har lyssnat. Det finns även info om vilka genrer, artister och låtar du lyssnat mest på, vilken veckodag du lyssnar längst och vilka artister du föredragit under de fyra årstiderna.

Få en spellista för 2015

Spotify har också inkluderat en funktion som skapar en automatisk spellista för dig, baserad på vad du lyssnat på under 2014. Jag blev faktiskt oväntat nöjd med den som skapades för mig, även om inte alla låtval kändes helt klockrena.


Se din statistik för Spotify 2014.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼