Mujjo Leather Touchscreen Gloves – handskar för smartphones

Denna artikel är en annons
nov
29

Det rör sig onekligen mot vinter även detta år. I valet mellan att halvt förfrysa fingrarna för att kunna skicka ett SMS eller strunta i att använda sin smartphone när man har vantar på sig finns det inget vinnande alternativ. Men det går faktiskt att använda sin mobil med vantar på, om man köper handskar utvecklade för touchskärmar.

”Att inte kunna använda sin smartphone eller surfplatta bara för att man har handskar på sig är inget I-landsproblem, det är en katastrof! Att skicka SMS, uppdatera sin status på Fejan, byta låt eller helt enkelt bara svara i telefon är en mänsklig rättighet.”

Mujjo Leather Touchscreen Gloves är lyxiga läderhandskar med nano-teknik som går att använda på touchskärmar. De är gjorda av lammskinn och är både snygga, bekväma, varma och vattentäta. Du behöver inte längre välja mellan att frysa eller använda telefonen.

Mujjos handskar är inte de första som fungerar med touchskärmar, men de menar att sådana vantar sällan är snygga eller bekväma nog att man vill använda dem till vardags. Detta är premiumhandskar som är lika funktionella som fina. Det syns inte att det är specialhandskar för smartphones.


Mujjo Leather Touchscreen Gloves säljs bland annat hos Lifestylestore.se och kostar där 899 kronor.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼