Nu finns Nexus 6 och 9 i svenska Google Play

nov
7

Under gårdagen äntrade Googles nya smartphone, Nexus 6, Google Play i Sverige. Den går inte att beställa ännu, men den ”kommer snart”. Den billigaste modellen (med 32 GB lagring) kostar 6 295 kronor, Nexus 6 är med andra ord bra mycket dyrare än tidigare modeller var vid release. Men så får man också ganska mycket för pengarna. Önskar du mer lagring kan du köpa en version med 64 GB minne för 6 795 kronor. Båda varianterna finns i färgerna midnattsblå och molnvit.

Google Play Music på köpet i sex månader

Köper du en Nexus 6 från Google Play senast den 31 december bjuder Google dessutom på sex månaders obegränsad lyssning från Google Play Music. Erbjudandet gäller för alla som inte tidigare har testat denna tjänst och den måste aktiveras senast 31 januari.

Nexus 9 går att beställa

Googles nya tablet Nexus 9 finns också i Google Play och går dessutom att beställa. Den billigaste modellen (16 GB WiFi) kostar 3 495 kronor, den dyraste (32 GB LTE) går loss på 5 290 kronor. I dagsläget är endast WiFi-modellen tillgänglig för köp.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼