Trailer för kommande Netflixserien Marco Polo

okt
29

Fredagen den 12 december är det premiär för Marco Polo, en ny serie från Netflix. Den baseras på upptäckaren Marco Polos liv, men sannolikt har seriens skapare tagit sig ganska stora friheter med handlingen. Av trailern att döma kommer Marco Polo bli en riktigt snygg, actionspäckad och spännande serie. Här har du den första teasern.

”Intriger. Svek. Blod. Den legendariske Marco Polo stöter på många problem och faror i Khubilai khans hov i 1200-talets Kina. Från Venedigs bakgator till den farofyllda sidenvägen, och vidare till den kejserliga huvudstaden och slagfälten i Kina – Marco Polo är ett storslaget actionäventyr med intriger, blodspillan och kolliderande kulturer.”

Trailern påminner ganska mycket om Game of Thrones (minus drakar) och det är inte svårt att tro att Netflix velat ta fram en serie som passar alla miljoner som följer HBOs succéserie. Likt Game of Thrones ser Marco Polo ut att innehålla en stor portion kvinnor i lite (eller inga) kläder, i alla fall enligt trailern. Förhoppningsvis har störst fokus lagts på att skapa en spännande handling istället.

Den 12 december släpps alla 10 avsnitt av Marco Polo på Netflix.


Källa: Netflix.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼