Ärmfilten Snug Snug håller dig varm i vinter

okt
29

Även om det just nu är ovanligt varmt ute vet vi alla att vintern är på väg. Eftersom att den är både kall och mörk är det helt enkelt bäst att hålla sig inomhus så mycket som möjligt, gärna uppkrupen i soffan med en bra film på TV och en stor kopp varm choklad i handen.

För att göra filmstunden ännu mysigare vill man ju vira in sig i en varm och mjuk filt, men hur gör man då när man ska dricka sin choklad? Man väljer såklart en filt med ärmar, till exempel Snug Snug.

Snug Snug

Snug Snug kan ses som en kombination av en filt och en morgonrock. Du får värmen från filten och smidigheten från morgonrocken, allt i ett prisvärt paket. Snug Snug finns i flera färger och mönster och är gjord i fleecetyg. Det kan vara en perfekt present till någon som är frusen av sig, eller kanske tror sig ha allt.

Filten är rejäl, den mäter 180 x 140 cm. Den går utmärkt att tvätta, om du skulle råka spilla varm choklad, popcorn eller annat gott på den.

Snug Snug säljs bland annat av PrylPelle och kostar 239 kronor.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se