Teaser för kommande Netflixserien Bloodline

okt
24

I mars nästa år kan alla Netflixprenumeranter kolla in en ny serie. Den heter Bloodline och är en originalserie från Netflix, den kommer alltså endast visas där. Bloodline är “en dramathriller som utforskar mörkret under ytan på en samtida amerikansk familj”. En första teaser har släppts på YouTube.

Bloodline handlar om familjen Rayburn som bor i en mindre stad i Florida. En släkting de helst inte vill kännas vid kommer på besök för att fira att föräldrarnas hotell fyller 45 år. Väl där hotar han att avslöja familjens mörkaste hemligheter och skandalomsusade historia, vilket sätter familjebanden på prov.

Av den korta teasern att döma kan Bloodline bli väldigt bra, men även väldigt krystad. Det är i princip omöjligt att få någon bild av serien ännu, men det är såklart medvetet. Netflix har sedan tidigare producerat kritikerrosade serier som House of Cards och Orange is the new black.


Källa: Netflix.

Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar