Designa skyltar och banderoller med Skylto

Denna artikel är en annons
okt
15

Ett bra sätt att sticka ut är med en snygg skylt eller banderoll. Att designa en sådan kan vara svårt och tidskrävande om man inte är van och sitter på rätt programvara. Man kan låta ett företag designa produkten åt dig, men det brukar kosta en hel del. Nu finns skylto.se, en tjänst där du snabbt och enkelt kan designa olika trycksaker direkt på nätet. Det är både enkelt och snabbt gjort och resultatet blir en helt personlig design.

Skylto.se erbjuder flera produkter, bland annat skyltar, banderoller och roll-ups. Dessa finns i flera storlekar och prisklasser. När man valt en produkt kommer man till verktyget där designen skapas. Man kan utgå från en mängd olika designförslag, alla kan självklart redigeras och göras personliga. Man kan ladda upp egna bilder, skriva texter och allt som behövs för att skapa en personlig design.

Skyltos verktyg

”Med det unika verktyget Skyltomaten kan du som kund designa egna skyltar utifrån färdiga mallar, eller idéer som vi kallar det. Detta gör att vi kan erbjuda bra produkter till väldigt bra priser. ”

När din design är färdig lägger du den i varukorgen, beger dig till kassan och avslutar beställningen. Din produkt trycks sedan efter dina önskemål och skickas till dig inom fem arbetsdagar. Företaget erbjuder betalning via kort eller faktura.


Besök skylto.se.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se

Annons ▼