It’s Payback Time – fantastisk animerad kortfilm

sep
9

Då och då dyker det upp en kortfilm som är helt fantastisk. Jag har precis ramlat över en sådan, den heter It’s Payback Time och är bara två minuter lång. Filmen är animerad och nästan helt utan repliker. Ett tag trodde jag att den handlade om Ebola eller något liknande, men slutet var riktigt oväntat och smart. Ta nu två minuter av ditt liv till att se denna kortfilm.

“Their world is in the grip of a lethal outbreak. A mysterious blue substance is leading to catastrophic destruction. Who is behind it all?”

Har du sett filmen förstår du nu att den är en reklam för en stundande insamlingsgala som går av stapeln fredagen den 17 oktober. Det är brittiska Channel 4 som anordnar och sänder galan som förhoppningsvis drar in en stor summa pengar till cancerforskningen.


Skribent: Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna recenserar all sorts elektronik. Har många fler hörlurar och högtalare hemma än vad han någonsin kan tänkas behöva.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar