Test av personligt mobilskal från designskal.se

Denna artikel är en annons
sep
5

När jag var liten gjorde man sin mobil personlig genom att byta skal på den. Då var den såklart Nokia 3310 som gällde och det fanns mängder av skal i mängder av butiker. Sen hände något. De flesta mobilerna i dag har inte möjlighet att byta skal, i alla fall inte utan specialverktyg.

Samtidigt har vår mobiler blivit väldigt ömtåliga, nu skyddar vi dem med andra sorters skal. Har du en iPhone går det att köpa många olika sorters skydd, allt från diskreta till väldigt utstående.

Vi har testat den nya tjänsten designskal.se, via den kan man skapa sina egna mobilskal till ett antal olika telefonmodeller. Det finns både skal som skyddar telefonens baksida och plånboksfodral som även ger smidig förvaring. Inför detta test valde vi ett baksideskal till en iPhone 4.

Snabbt och enkelt att skapa sin design

I dagsläget erbjuder designskal.se skydd till olika telefonmodeller från Apple, Samsung, Sony och LG. Efter att man valt vilken telefon man vill ha ett skydd till och vilket skal man vill designa kommer man till redigeringsläget. Här kan man ladda upp en bild, lägga till text och välja en bakgrundsfärg.

designskal.se

Du kan skala om, rotera och därmed placera alla element precis där du vill ha dem. Tryck på en knapp så hamnar du i förhandsgranskningsläget och kan se hur designen kommer att se ut. Snabbt, smidigt och smart alltså.

Bra kvalitet på skalet

Ett par dagar efter att beställningen lämnats in kom skalet hem. Det märktes direkt att det är bra kvalitet på skalet, både plasten och trycket. En farhåga var att trycket skulle se billigt ut eller sitta dåligt på plats, men designskal.se har gjort ett oerhört bra jobb vid tillverkningen. Hur det går till vet vi inte, men resultatet var klart över förväntan.

Skalet vi fick sponsrat kostar vanligtvis 249 kronor, vilket det är väl värt om man vill ha ett personligt skal som skyddar telefonen och håller hög kvalitet. Vi kan starkt rekommendera designskal.se.


Besök designskal.se.

Av

Artiklar som publiceras med denna skribent är inte redaktionella (om inget annat anges), eller skrivna av en extern skribent.

Kontakt: info@hypeline.se