Lost fyller 10 år, finns nu på Viaplay

sep
2

För tio år sedan hade den amerikanska TV-serien Lost premiär. Serien från ABC är skapad av J.J Abrams, den handlar om ett antal människor som överlever en flygplanskrasch på en ö. De vet inte var de befinner sig men måste samarbeta för att överleva på ön och ta sig därifrån igen. Lost fick mycket uppmärksamhet när den kom och var en riktig publiksuccé. Nu, tio år senare, kommer serien till Viaplay i sin helhet.

Med start i dag kan du som har Viaplay se alla sex säsongerna av Lost. Den har tidigare funnits hos Netflix, men plockades bort därifrån för ett par månader sedan. Jag har nyligen sett hela serien och måste säga att den i stort är klart sevärd. Efter ett tag spårar den ur och blir både svår att förstå och lite jobbig, men den hämtar sig mot slutet. Vill du återse Jack, Kate, Sayid och Sawyer är det alltså Viaplay du ska vända dig till.


Streama Lost hos Viaplay.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼