Twitter analytics släpps för alla

aug
28

Nu är det enkelt att se hur många som faktiskt läser dina djupa tankar på Twitter. Followers i all ära, med det är ingen indikation på hur långt din ord faktiskt når. Twitter har precis lanserat ett kostnadsfritt analysverktyg, Twitter analytics, där går det att se hur många som sett och interagerat med dina tweets.

Bara för nya tweets

En lite tråkig begränsning är att verktyget endast fungerar på det du skrivit från att du aktiverat tjänsten, gamla tweets har ingen sådan statistik. Men det är kanske inte så konstigt egentligen, Twitter har säkert inte haft denna funktion aktiv särskilt länge.

Utöver att se statistik för dina tweets visar analysverktyget spännande fakta om dina followers. Här kan du se hur din följarskara ökat (eller minskat) sedan länge tillbaka, deras intressen, var de bor, deras kön och vilka konton de följer. Twitter analytics kommer säkerligen bli väldigt välanvänt bland de som vill öka sin popularitet på mikrobloggstjänsten.


Besök Twitter analytics och kom igång.

Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼