NHL 15 ser snyggare ut än någonsin

aug
23

Snart är det dags att snöra på skridskorna och glida ut på isen för en ny hockeysäsong. I vanlig ordning kommer EA Sports NHL strax ut i en ny version och spelet ser snyggare ut än någonsin.

Trailern nedan ska till 100% bestå av bilder från Xbox One-versionen och det är en fantastisk detaljrikedom i både spelare, publik och arena. Det ska finnas 9000 unika publikmodeller, många av dem klädda och målade för att tydligt visa vilket lag de hejar på.

Videon är sponsrad.

”Pucken är ett av de mest komplexa och viktigaste föremålen för att kunna återge spelet på isen. Allt på isen har gjorts mer levande, vilket leder till de mest oförutsedda och autentiska puckrörelserna och puckstudsarna någonsin.”

NHL 15 ska även bjuda på ännu mer detaljerade spelarmodeller, autentiska arenor, förbättrad kollisionsfysik och ett nytt kommentatorsteam. Spelet släpps den 11 september till Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 samt Playstation 3.


Av

Hypelines grundare och meste skribent.

Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼