Asus Transformer Book Flip finns nu i Sverige

Aug
19

Asus häftiga hybridlaptop Transformer Book Flip har nu landat i svenska butiker. Transformer Book Flip är en stilig bärbar dator med Windows 8, vars skärm går att snurra och vinkla i alla möjliga riktningar. Du kan använda den som en surfplatta om du vill, skärmen har touchstöd, precis som Windows 8. Om du ofta velar mellan att ta med datorn eller plattan kan Transformer Book Flip vara lösningen för dig.

Transformer Book Flip kommer i ett par varianter och kostar mellan 7000 och 9000 kronor i Sverige i dag. Den billigaste varianten kommer med en Intel® Core™ i5-4210U-processor, en skärm på 13.3” i full HD, 8 GB RAM, 500 GB lagring, och väger 1,75 kg.


Skrivet av Daniel Claesson

Teknikintresserad Södertäljebo. Hypelines grundare och meste skribent som gärna skriver om telefoner, tablets och webben, ofta med inslag av humor och självdistans. Utbildad kommunikatör som älskar webben.
Kontakt: daniel.claesson@hypeline.se

Annons ▼

Rekommenderad läsning

Relaterade artiklar